Zakelijke communicatie Nederlands voor de derde graad bso.
Zakelijke Communicatie Nederlands

Leerwerkboek voor 3e graad bso en tso

Zakelijke Communicatie Nederlands is de opvolger van Nedweb Zakelijke Communicatie als referentiewerk Nederlands voor de derde graad bso Kantoor-Verkoop en tso Secretariaat-Talen.

Troeven:

 • Modules
  10 modules om mee aan de slag te gaan: 0 opzet, 1 Huisstijl, 2 Afspraken, normen en etiquette, 3 Handleidingen, 4 Telefoneren, 5 Klachten behandelen, 6 Onthalen, introduceren en rondleiden (ook voor tso), 7 Deelenemen aan gesprekken, 8 Verkoopsgesprekken (enkel voor richting Verkoop en tso), 9 Schriftelijke communicatie (enkel voor Kantoor en tso)
 • Overzicht van leerstof
  Op het einde van het leerwerkboek kan de leerling de theorie terugvinden op enkele ‘harde pagina's’.
 • Praktische opdrachten
  Elke module is opgebouwd uit verschillende opdrachten die werken naar een ondernemingsopdracht op het einde van de module. De ondernemingsopdracht passen ze telkens toe op hun eigen bedrijf.
 • diddit
  ZCN wordt ondersteund door diddit met o.a. extra opdrachten, voorbeelden en oplossingen.
Bekijk alvast enkele hoofdstukken
diddit_logo_Q_tagline
diddit, het online leerplatform
Bij alle leerwerkboeken krijg je diddit als digitale bonus: differentiatie, evaluatie, inspiratie en oefenen op maat. Exclusief op één plek bij elkaar, helder en eenvoudig.

Ontdek alles over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur