OnderSTEMboven

VAN IN en Technopolis slaan de handen in elkaar met STEM-videoreeks

We laten verschillende leerkrachten uit het secundair onderwijs en experts aan het woord om inspiratie te geven om STEM op een fascinerende en toegankelijke manier in de klas te brengen. Het doel van de reeks? Ervoor zorgen dat zoveel mogelijk leerlingen als het ware ‘ondersteboven’ van STEM raken. 

Inspiratie om zelf aan de slag te gaan

We lanceren dit schooljaar elke 2 weken een filmpje rond verschillende STEM-onderwerpen die leerkrachten in het secundair onderwijs bezig houden. Zo willen Uitgeverij VAN IN en Technopolis je zo goed mogelijk ondersteunen om zelf aan de slag te gaan met STEM.

Bekijk hieronder de eerste video OnderSTEMboven en volg onze Facebook-pagina VAN IN Secundair om op de hoogte te blijven van alle video's!

 
STEM-ambassadrice Lieselot en STEM-coördinator Martin leggen je haarfijn uit wat STEM precies is en hoe je je eerste stappen zet om STEM vorm te geven op je school. Ze beantwoorden onder andere de volgende vragen: Moet ik alle letters van STEM steeds combineren? Hoe ga ik op zoek naar materiaal en wat zijn interessante websites?