cover_Pienter1
Bekijk het aanbod
Pienter

Totaaloplossing voor wiskunde in de A-stroom, het aso en het tso!

Pienter is een duidelijke wiskundemethode voor de A-stroom, het aso en het tso, geschikt voor zowel theoretisch als praktisch georiënteerde leerlingen. Met Pienter beschik je over het ideale instrument om je lessen volgens je eigen inzicht in te vullen. Je maakt gebruik van ICT-toepassingen en oefeningen volgens de behoefte van je leerlingen, je hebt ruime keuzemogelijkheden voor differentiatie en legt een link met de realiteit wanneer jij dat wilt. 

Kortom: Pienter is berekend op jouw aanpak en vult jouw expertise als wiskundeleerkracht perfect aan.

Bekijk het aanbod:

Voor de eerste graad >
Voor tweede en derde graad aso (3-5u) >
Voor tweede en derde graad tso (2-4u) >
Voor derde graad aso/tso (6-8u) >

Onderwijshervorming 2019

Volgend schooljaar gaan de nieuwe leerplannen van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen van start voor het vak wiskunde. Jij kunt als leerkracht in de A-stroom blijven rekenen op Pienter.

In september 2019 kun je nog steeds aan de slag met het vertrouwde, sterke didactische concept van Pienter. Bovendien besteden we extra aandacht aan remediërende opdrachten, ICT en probleemoplossend denken. Deze en andere nieuwe leerinhouden zullen geïntegreerd worden in de heldere structuur waarvoor Pienter gekend is. 

De nieuwe versie van Pienter maakt het eenvoudiger om het eigenaarschap van je lessen op te nemen en zorgt ervoor dat je volledig conform de nieuwe eindtermen aan de slag kan. Wij kijken graag samen met jou uit naar september 2019.


diddit_logo_Q_tagline
Diddit, het online leerplatform
Goed om te weten: vanaf schooljaar 2015-2016 zijn u en uw leerlingen optimaal digitaal omringd dankzij diddit. Diddit is een motiverend online leerplatform dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in uw lesmateriaal. Toegang tot diddit is gekoppeld aan het leerwerkschrift van Pienter. De combinatie leerboek met werkschrift is niet gekoppeld.

Ontdek meer over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang
2Column_vertegenwoordigers_2
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je vertegenwoordiger staat klaar voor jou!

Contacteer je vertegenwoordiger