Pienter

Wiskunde in de A-stroom, de doorstroomfinaliteit en de dubbele finaliteit

Pienter is een duidelijke wiskundemethode voor de A-stroom, de doorstroomfinaliteit en de dubbele finaliteit, geschikt voor zowel theoretisch als praktisch georiënteerde leerlingen. Met Pienter beschik je over het ideale instrument om je lessen volgens je eigen inzicht in te vullenJe maakt gebruik van ICT-toepassingen en oefeningen volgens de behoefte van je leerlingen, je hebt ruime keuzemogelijkheden voor differentiatie en legt een link met de realiteit wanneer jij dat wilt. 

Kortom: Pienter is berekend op jouw aanpak en vult jouw expertise als wiskundeleerkracht perfect aan. Jij behoudt het eigenaarschap over je lessen.

Voor wie is Pienter?

A-stroom B-stroom aso tso/kso bso
Doorstroomfinaliteit
(D)
Dubbele finaliteit
(D/A)
Arbeidsmarktfinaliteit
(A)
Domeinoverschrijdend
(DO)
Domeingebonden
(DG) Pienter A-stroom

Pienter-A-stroom

Ontdek Pienter A-stroom

Pienter graad 2

Pienter covers 2021

Ontdek Pienter graad 2

Pienter graad 3

Pienter tso

Ontdek Pienter graad 3

Hou me op de hoogte
 

 

diddit_logo_Q_tagline

diddit, het online leerplatform

Goed om te weten: jij en je leerlingen zijn digitaal omringd dankzij diddit. Diddit is een motiverend online leerplatform dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal. Toegang tot diddit is gekoppeld aan het leerwerkschrift van Pienter.Ontdek meer over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur