Hoe voeg ik het leermiddel Bingellessen toe in Bingel Planner?

In het gratis leermiddel “Bingellessen” vind je leuke kant-en-klare lessen met de doelen voor alle netten en een volledige ingevulde lesfiche.

Werkwijze:

1 Klik in Bingel Planner op "Leermiddelen".

2 Klik op "Bibliotheek".

Er wordt een lijst getoond met de leermiddelen waaruit je kunt kiezen.

3 Zoek op titel "Bingel" of kies Uitgeverij VAN IN als uitgever en/of selecteer het doelpubliek.

Bv. LO LJ4 in de filter.

4 Selecteer de cover "Bingellessen" en klik op de knop "Toevoegen" om het leermiddel naar je eigen leermiddelen te kopiëren.

Het gekozen leermiddel is toegevoegd.

5 Klik op "Mijn leermiddelen".

6 Klik op het Leermiddel "Bingellessen".

7 Klik op een fiche om het detailvenster te bekijken.

Zowel de doelen als startsituatie, lesverloop, materialen en reflectie zijn aangevuld.

8 Voeg de les toe in je agenda.