Kan ik een volledig leermiddel afdrukken in Bingel Planner?

Er is momenteel geen afdrukknop voorzien in de weergave Leermiddelen. Als je toch een volledig leermiddel wenst af te drukken of te bewaren als pdf, is er wel een eenvoudige werkwijze.

1 Kies een lege week in je agenda.

2 Maak één nieuw lesmoment aan (zonder een weekrooster toe te passen).

3 Open het eigenschappenvenster van het blokje.

4 Klik op het icoontje om een fiche te koppelen.

5 Ga naar het gewenste leermiddel en voeg alle fiches (die je wenst af te drukken) toe.

6 Kies dan de weergave "Lijst".

7 Klik op "Opties" en kies "Toon details".

8 Kies "Selecteer alles".

9 Klik dan op "Opties" en kies "Print".

10 Pas de printinstellingen aan om zoveel mogelijk tekst op één pagina te verkrijgen.

Werkwijze

Resultaat:

Alle fiches van het gekozen leermiddel worden volledig afgedrukt. Je kan deze pdf ook bewaren.

Waarschuwing

Verwijder na het printen dit lesmoment zodat de doelenrapportage niet verkeerd wordt aangevuld.