Hoe exporteer ik resultaten van evaluaties in diddit naar Skore van Smartschool?

• Kies bij het onderdeel ‘Resultaten’ je evaluatie en klik je rechts bovenaan je scherm op de knop ‘Resultaten’.
  • Kies nu ‘Resultaten doorsturen’. Je kan nu aanduiden van welke leerlingen je de resultaten wil doorsturen.
  • Bevestig je keuze door op de knop ‘Verzenden’ te klikken.
  • Daarna meld je aan op Smartschool en ga je naar je Skore puntenboek. Maak een nieuwe evaluatie aan en kies om resultaten te importeren. Vervolgens kan je je diddit-evaluatie kiezen uit de lijst. Klaar!