Wat is de meerwaarde van de Bingel Raket-app?

Bingel Raket is een app die toegang geeft tot Bingel. Leerlingen scannen een pagina in hun werkschrift en krijgen automatisch de bijbehorende Bingeloefeningen op hun niveau te zien. Ook zonder de scanfunctie kunnen ze Bingeloefeningen en -taken maken. In het takenscherm vindt de leerling alle Bingeltaken terug.

De app kan gebruikt worden op een tablet (iOS, Android, Windows).

De 2 meest recente versies van iOS (iPad) en Android (andere tablets) worden ondersteund. Dit betekent dat Bingel Raket enkel op deze versies getest is en dat enkel hierop garanties zijn.

Bingel Raket bevat:

Een handige scanfunctie
De takenlijst
Alle gemaakte oefeningen met filter groen-oranje-rood
Alle ingescande pagina’s
Het Bingeleiland

Melding

Digitale boekenkast, spelletjes en avatar zijn enkel mogelijk via de browser (bingel.be).

Hoe introduceer je tablets het best in je school?

Professor Martin Valcke van de UGent geeft tips over hoe je van ICT op school een succes maakt.

Professor Martin Valcke legt uit wat de basisingrediënten van gepersonaliseerd onderwijs zijn en welke impact ze hebben op het gebruik van tablets in het lager onderwijs.