Wat is het zorgtakenbeheer in Bingel Zorg? Een overzicht van het venster.

Het (zorg)takenbeheer bestaat uit twee tabs: Mijn taken en Opvolging.

Werkwijze:

1 Klik in het startscherm op de tegel "Zorg" en in het zijmenu op de knop (zorg)takenbeheer.

2 Klik op "Mijn taken".

Hier staat jouw persoonlijke zorgtakenlijst. Zowel zorgtaken die je zelf gemaakt hebt (voor jezelf) als zorgtaken die anderen aan jou hebben gekoppeld. De zorgtaken zonder prullenmand heb je niet zelf aangemaakt.

3 Klik op "Opvolging".

Hier staan zorgtaken die je aan jezelf of anderen heb gekoppeld en waarvan je de voortgang kunt raadplegen.

4 Zweef met de muis over de verschillende symbolen onder de titel om snel de juiste info te verkrijgen.

Status: open – in behandeling – gesloten

Vervaldatum

Beschrijving

Opvolging

Gekoppelde gebruikers

Ga naar notitie

5 Kijk naar het symbool links van de titel om de prioriteit van de zorgtaak te zien.

Normaal

Laag

Dringend

6 Klik op de zorgtaak om de volledige inhoud te bekijken.