Boemerang, de nieuwe automatiseringstaken in Bingel

Met de boemerangtaken krijgen leerlingen automatische automatisatie-oefeningen op maat. Focus ligt op het inoefenen en herhalen van leerinhouden die geautomatiseerd moeten worden, bijvoorbeeld woordenschat Frans of de maaltafels.

Hoe werkt boemerang?

Leerlingen krijgen elke dag een nieuwe gepersonaliseerde boemerangtaak. De inhoud van die taak is gegenereerd op basis van resultaten van eerder gemaakte oefeningen. De taak verschijnt automatisch zonder dat jij als leerkracht hiervoor iets hoeft te doen.

 

 

Voor ZOUFFF! zijn dit oefeningen op vocabulaire, voor Reken Maar! en IJsbrekers (vanaf schooljaar 2024-2025) gaat het over het te automatiseren wiskunde-inhouden zoals de maaltafels.

Boemerang bij Zoufff!

Jouw voordelen: tijdswinst en leerwinst

Met de boemerangtaken ben jij er zeker van dat elke leerling niet-beheerste inhouden verder inoefent en later cyclisch blijft herhalen. Zo verhoogt hun motivatie en leerwinst.

Bingel doet dat volledig automatisch, jij hoeft die taak niet klaar te zetten. Zo bespaar jij heel wat tijd. De vooruitgang kun je wel heel nauwkeurig opvolgen.

Plan een presentatie op school

Makkelijk opvolgen via handige dashboards

Via Bingelresultaten kun je als leerkracht zien welke Boemerangtaken er gemaakt zijn en hoe succesvol dat liep. Zo kun je snel bijsturen wanneer het nodig is.

Meer over resultaten opvolgen