Mens en organisatie

Maak kennis met diverse denkbeelden over mens en organisatie

Mens en organisatie

Mens en organisatie is een inleidend werk dat de lezer laat kennismaken met diverse denkbeelden over mens en organisatie.

heldere structuur

talrijke voorbeelden

Bekijk de inhoudstafel

Mens en organisatie voor het hoger onderwijs

 

Door de heldere structuur is het boek perfect geschikt voor studenten hoger onderwijs die kennis willen maken met diverse denkbeelden over mens en organisatie.

 

 

Wegwijs in het spanningsveld tussen mens en organisatie

 

De spanning tussen mens en organisatie is een thema dat elke medewerker, manager en toekomstige werknemer aangaat. Het houdt zowel de ‘reflective practitioner’ als de wetenschapper bezig. Dat wetenschappers er een kant-en-klaar recept kunnen voor bedenken is een illusie. Maar kennismaken met diverse denkbeelden, perspectieven, analyses, praktijkvoorbeelden … kan wel bijdragen tot een rijkere kijk op en een kwaliteitsvollere dialoog over mens en organisatie.

 

Een historische invalshoek wordt gecombineerd met een thematische aanpak. Er komen drie niveaus aan bod: het individu, de groep en de organisatie.

” Wie nog niet helemaal thuis is in de zee van kennis over people management, vindt in ‘Mens en Organisatie’ alvast een eerste verfrissende duik. Maar ook voor degene die zich wel al thuis voelen in het landschap, belooft het boek een boeiende reis. Eentje om af en toe naar terug te blikken, om dan te denken: ‘juist, zo zit dat’. “

 

HR Square

lees de volledige recensie

Ontdek meer!

Voorbeeldmateriaal

Doorblader het voorbeeldmateriaal

Voorbeeldmateriaal

Extra's op mijnstudiemateriaal.be

Het online lesmateriaal is toegankelijk voor docenten die het handboek als verplicht studiemateriaal voorschrijven aan hun studenten. Vraag jouw code aan via hoger.onderwijs@vanin.be.

digitaal boek

mijnstudiemateriaal.be

Jouw boek op maat?

Met Blend kan je jouw versie van dit boek op maat samenstellen.

kies hoofdstukken uit één of verschillende uitgaven

vul aan met eigen materiaal als je dat wil

een boek op maat kan al vanaf 10 exemplaren

Blend

Neem contact op met je accountmanager!

Vragen over jouw studiemateriaal? Over Blend? We helpen je graag verder!