kleine de boeck atlas

De ‘kleine de boeck atlas’ ondersteunt jouw lessen PAV en MAVO met een zorgvuldige selectie van geografische kaarten en een weloverwogen verzameling historische kaarten.

Aardrijkskunde

Arbeidsmarktfinaliteit, B-stroom

Een atlas op maat van de doelgroep

Deze atlas is in eerste instantie bedoeld om de lessen PAV en MAVO te ondersteunen in de B-stroom en arbeidsmarktfinaliteit. Naast een zorgvuldige selectie van geografische kaarten bevat deze atlas namelijk ook een weloverwogen verzameling historische kaarten. Het kaartmateriaal is zorgvuldig geselecteerd en ontwikkeld op maat van de doelgroep. Dat betekent dat de informatie vereenvoudigd wordt aangeboden, waardoor de kaarten niet visueel overladen zijn.

 

De kleine de boeck atlas bevat ook kaartmateriaal van België, Europa en de wereld:: transport België, synthesekaart toerisme België, synthesekaart bodemgebruik België, de Belgische kuststreek, de evolutie van de Europese Unie, synthesekaart van het toerisme aan de Middellandse Zee en meer. Zeker ook de themakaartjes over allerhande wereldproblematieken zijn hier het vermelden waard. Ook het luik historische kaarten onderging een metamorfose.

 

Bordboek

Met het digitaal bordboek van de kleine ‘de boeck atlas’ kan men in de klas bladeren door een projectie van het boek, inzoomen op illustraties en tekst, en de oplossingen doen verschijnen. Ook eigen materiaal, zoals foto’s, links, Power Point-voorstellingen en audio- en videofragmenten, kan toegevoegd worden. Alle lesmateriaal op één plek samengebracht, dat is de essentie.

Bestel de kleine de boeck atlas

Ontdek onze andere methodes

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!