Mens en organisatie

Dries Berings - Styn Grieten - Trui Steen

Mens en organisatie is een inleidend werk dat de lezer laat kennismaken met diverse denkbeelden over mens en organisatie.

  •    heldere structuur
  •    talrijke voorbeelden
Vraag je beoordelingsexemplaar aan
Mens en organisatie voor het hoger onderwijs
Door de heldere structuur is het boek perfect geschikt voor studenten hoger onderwijs die kennis willen maken met diverse denkbeelden over mens en organisatie.

Mens en organisatie preview

Wegwijs in Mens en organisatie

Despanning tussen mens en organisatie is een thema dat elke medewerker, manager en toekomstige werknemer aangaat. Het houdt zowel de ‘reflective practitioner’ als de wetenschapper bezig. Dat wetenschappers er een kant-en-klaar recept kunnen voor bedenken is een illusie. Maar kennismaken met diverse denkbeelden, perspectieven, analyses, praktijkvoorbeelden ... kan wel bijdragen tot een rijkere kijk op en een kwaliteitsvollere dialoog over mens en organisatie.

Een historische invalshoek wordt gecombineerd met een thematische aanpak. Er komen drie niveaus aan bod: het individu, de groep en de organisatie.

Extra's online
  • digitaal boek

Het online lesmateriaal is toegankelijk voor docenten die het handboek als verplicht studiemateriaal voorschrijven aan hun studenten. Vraag jouw code aan via hoger.onderwijs@vanin.be.

MIJNSTUDIEMATERIAAL_logo_vertical_rgb


blend_screens


Blend: jouw boek op maat
Met Blend kan je jouw versie van Mens en organisatie op maat samenstellen. Kies hierbij hoofdstukken uit één of verschillende uitgaven van De Boeck, al dan niet aangevuld met eigen materiaal. Een boek op maat kan al vanaf 10 exemplaren!

Heb je vragen bij Blend? Stel al jouw vragen aan onze accountmanagers.

Ga naar Blend

Kunnen wij je helpen?

Asella-contact-2022
Asella De Vos
Bereikbaar alle werkdagen behalve maandag:
+32 (0)472 40 39 55
accountmanager@vanin.be


Barbara-contact-2022
Barbara De Schrijver
Elke werkdag bereikbaar via:
 +32 (0)479 86 90 65
accountmanager@vanin.be