Secundair onderwijs

Welkom op onze pagina over het secundair onderwijs! 

NIEUW LESMATERIAAL: zet je op de eerste rij

Met veel enthousiasme zijn we 2021 begonnen en werken we hard om je tegen volgend schooljaar heel wat nieuw, volledig conform lesmateriaal aan te bieden voor het derde jaar van de modernisering. Wil je als eerste het nieuws over ons nieuw lesmateriaal ontvangen? Schrijf je dan hier in en we houden je steeds op de hoogte!

Diddit wordt 5 jaar en jullie worden gevierd!

Diddit wordt 5 jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Zonder scholen en leerkrachten zouden wij niet bestaan. Daarom besloten wij om net jullie te vieren. Een heel schooljaar lang doen wij 5 acties voor leerkrachten en directies waarbij we jullie verwennen voor het geweldige werk dat jullie leveren. Hou deze pagina goed in de gaten want we lanceren dit feestjaar maar liefst 5 acties!

Modernisering secundair onderwijs

De modernisering van het secundair onderwijs trekt zich volgend jaar door naar het derde leerjaar. Met een hele nieuwe structuur van finaliteiten en studierichtingen vormt dit een uitdaging voor scholen en leerkrachten. Hier gaat VAN IN je volop in ondersteunen. Op deze pagina blijf je op de hoogte van onze laatste nieuwe methodes. 

NIEUW: Impuls, leiderschap in onderwijs

Uitgeverij VAN IN is voortaan de trotse uitgever van Impuls, het enige onafhankelijke en netoverschrijdende tijdschrift voor onderwijsleiderschap. De redactie focust op de rol van de schooldirecteur als onderwijskundig leidinggevende, people manager, veranderingsmanager en communicator.

In het eerste nummer van het nieuwe schooljaar vind je onder meer artikels over de fysieke leeromgeving tijdens de flexibele leertijd, de interactieve teamschool en de kwaliteitsdriehoek. Bekijk Impuls nu!

Vragen? Contacteer ons!

Heb je een vraag? Neem dan snel contact op met je educatief adviseur. Zij helpen je graag verder.

Tot snel!

Team Secundair Onderwijs
Uitgeverij VAN IN


Hou me op de hoogte

Diddit 5 jaar

diddit 5 jaar homepagina

Ontdek onze acties

Godsdienst

Curieus_thumbnail_homepage

Ontdek Curieus

Engels B-stroom

Buckle up homepage 330 x 200

Ontdek Buckle Up!

IMPULS tijdschrift

Impuls homepage 330 x 200 V3

Ontdek het tijdschrift

Economie&Organisatie

lift homepage 330 x 200

Ontdek Lift

ICT-doelstellingen

thumbnail informaticalessen

Ontdek informaticalessen.be

Geschiedenis

homepage sapiens 330 x 200

Ontdek Sapiens