Secundair onderwijs

De modernisering van het secundair onderwijs trekt zich volgend schooljaar door naar het vierde leerjaar. Met een hele nieuwe structuur van finaliteiten en studierichtingen vormt dit een uitdaging voor scholen en leerkrachten. Hier gaat VAN IN je volop in ondersteunen. Via deze pagina blijf je op de hoogte van onze nieuwste methodes.

202201_Banner_NIEUW_in_2022_330x200

Bekijk het nieuwe aanbod voor 2022
In het kader van de modernisering van het secundair onderwijs vernieuwen we heel wat van onze methodes voor leerjaar 4 in lijn met de nieuwe leerplannen. Bekijk wat eraan komt in 2022 in het handige overzicht.

Bekijk het overzicht

Schrijf je in voor de Summer Academy

Eind augustus organiseren we opnieuw de Summer Academy op 8 locaties in Vlaanderen. In enkele workshops stomen we leerkrachten klaar om optimaal en vol vertrouwen te starten met diddit het komende schooljaar.

Registreer je nu

Summer Academy 2021

 202201_Website_HMODH_330x200

Blijf op de hoogte
Komend schooljaar voorzien we naar goede gewoonte heel wat nieuw materiaal om jou te ondersteunen. Wil je als eerste het nieuws over ons nieuw lesmateriaal ontvangen? We sturen regelmatig updates over onze methodes voor jouw vak. Schrijf je in en we houden je op de hoogte!

Blijf op de hoogte

Vernieuwingen op komst in diddit!

Onze voornemens voor het nieuwe schooljaar? Jou nog beter ondersteunen bij het lesgeven! Daarom komen er de volgende maanden vernieuwingen aan in diddit die je de tools geven om je leerlingen optimaal te ondersteunen.

Kort samengevat: we gaan de kloof tussen lesgeven op papier en digitaal lesgeven verder verkleinen! 

Lees meer over de vernieuwingen in diddit

 

 

20220224_cta_infosessies_9-maart

Neem deel aan onze virtuele infosessies!
Registreer je nu en neem deel aan onze virtuele infosessie. Je kan maar liefst 47 methodesessies bekijken wanneer je maar wil. Daarnaast kan je de diepgravende interviews en inspirerende sessies herbekijken die we samen met Onderwijsvanmorgen.be organiseerden.

Registreer je nu

Onderwijs van Morgen
Onderwijs van Morgen is hét inspiratie- en kennisplatform voor iedereen met een passie voor onderwijs. De ambitie: leerkrachten ondersteunen in de dagelijkse lespraktijk om het onderwijs beter te maken. We scherpen je onderwijsvaardigheden aan met inspirerende testimonials, verfrissende inzichten, handige tips & tricks, actuele updates en diepgravende dossiers, zodat je helemaal klaar bent voor het onderwijs van morgen.

Laat je inspireren

Heb je vragen?

Neem dan contact op met je educatief adviseur. We helpen je graag verder!