Diddit 5 jaar

diddit 5 jaar homepagina

Ontdek onze acties

Gratis webinar: diddit - voor, tijdens én na je les!

Bij onze nieuwe en vernieuwde methodes bieden we niet alleen een papieren uitgave aan, maar krijgen jij en je leerlingen ook toegang tot ons innoverend onlineleerplatform diddit. Daarom nemen we je graag mee voor een kijkje in ons onlineleerplatform en tonen we je hoe diddit je voor, tijdens en na je lessen optimaal ondersteunt. Herbekijk hier het webinar.

Herbekijk onze verdiepingssessies.

Kon je niet aanwezig zijn tijdens onze verdiepingssessies? Ging het soms wat snel? Geen probleem, je kunt alle sessies eenvoudig herbekijken. Kon een van je collega's niet aanwezig zijn? Via deze pagina kun je de verschillende verdiepingssessies herbekijken. Breng zeker eens een bezoekje!

Verschijningsplanning: wanneer is het nieuwe materiaal beschikbaar?

Benieuwd wanneer ons nieuw lesmateriaal beschikbaar is? Op deze pagina vind je steeds de laatste stand van zaken. De timings zijn wel steeds onder voorbehoud van onverwachte wijzigingen.

Nieuw lesmateriaal: zet je op de eerste rij

We werken hard om voor het derde jaar van de modernisering heel wat nieuw, volledig conform lesmateriaal aan te bieden. Wil je als eerste het nieuws over ons nieuw lesmateriaal ontvangen? Schrijf je dan hier in en we houden je graag op de hoogte. 

Modernisering secundair onderwijs

De modernisering van het secundair onderwijs trekt zich volgend schooljaar door naar het derde leerjaar. Met een hele nieuwe structuur van finaliteiten en studierichtingen vormt dit een uitdaging voor scholen en leerkrachten. Hier gaat VAN IN je volop in ondersteunen. Via deze pagina blijf je op de hoogte van onze nieuwste methodes.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met je educatief adviseur. We helpen je graag verder!


Hou me op de hoogte