Nieuwe methodes

9B3F6AF3921247459D032B9D14674F16

Bekijk onze nieuwe methodes

Reserveer nu een gratis Start-2-diddit workshop

Wil je een diddit-workshop organiseren voor jou en je collega's? We komen met plezier een Start-2-diddit sessie geven bij jou op school. Tijdens een Start-2-diddit krijgen jij en je lerarenteam praktische tips om diddit, ons digitale leerplatform, efficiĆ«nt in te zetten voor, tijdens en na de les. Reserveer nu jouw gratis Start-2-diddit sessie!

Verschijningsplanning: wanneer is het nieuwe materiaal beschikbaar?

Benieuwd wanneer ons nieuw lesmateriaal beschikbaar is? Op deze pagina vind je steeds de laatste stand van zaken. De timings zijn wel steeds onder voorbehoud van onverwachte wijzigingen.

Nieuw lesmateriaal: zet je op de eerste rij

We werken hard om voor het derde jaar van de modernisering heel wat nieuw, volledig conform lesmateriaal aan te bieden. Wil je als eerste het nieuws over ons nieuw lesmateriaal ontvangen? Schrijf je dan hier in en we houden je graag op de hoogte. 

Modernisering secundair onderwijs

De modernisering van het secundair onderwijs trekt zich volgend schooljaar door naar het derde leerjaar. Met een hele nieuwe structuur van finaliteiten en studierichtingen vormt dit een uitdaging voor scholen en leerkrachten. Hier gaat VAN IN je volop in ondersteunen. Via deze pagina blijf je op de hoogte van onze nieuwste methodes.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met je educatief adviseur. We helpen je graag verder!Hou me op de hoogte