Secundair onderwijs

Welkom op onze pagina over het secundair onderwijs! 

Een nieuwe schoolstart 

Dit jaar hebben we een schoolstart die we waarschijnlijk nooit zullen vergeten. Het COVID-19 virus heeft nog steeds een grote impact op ons dagelijks leven. Toch zijn we ervan overtuigd dat onderwijzend Vlaanderen er volledig klaar voor is en we wensen jullie dan ook een fantastische schoolstart. Laten we er samen opnieuw een straf schooljaar van maken!

Werk je met een VAN IN-methode op diddit of Knooppunt?

Goed nieuws! Dan beschik je tot aan de herfstvakantie over alle digitale lesmaterialen van het voorgaande jaar bij de methode. Op diddit wordt de licentie van het voorgaande jaar automatisch geactiveerd voor zowel jezelf als je leerlingen en op Knooppunt vind je in de beschrijving van je lesmateriaal een licentiecode van het voorgaande jaar. Op deze manier ondersteunen wij je bij deze uitzonderlijke schoolstart. Je kunt de oefeningen, opdrachten, toetsen of lesmateriaal van het voorgaande jaar gebruiken om te peilen naar de voorkennis van je leerlingen. 

Summer Academy: herbekijk alle webinars

Voor de start van het nieuwe schooljaar organiseerden we onze online Summer Academy met een heel aantal praktische workshops en inspirerende sessies volledig digitaal, via interactieve webinars. Op deze pagina kun je alle webinars herbekijken

Webinars

Vanwege de corona-maatregelen waren we genoodzaakt om het grootste deel van onze infosessies te annuleren. Heel jammer uiteraard. Daarom organiseerden we een heel aantal webinars over ons nieuwste lesmateriaal. Je kunt de webinars herbekijken op deze pagina en zo onze nieuwste methodes leren kennen.

Vragen? Contacteer ons!

Heb je een vraag? Neem dan snel contact op met je educatief adviseur. Zij helpen je graag verder.

Tot snel!

Team Secundair Onderwijs
Uitgeverij VAN IN

Summer Academy

Homepagina summer academy

Herbekijk alle webinars

Wetenschappen

wetenschappen homepage

Ontdek de nieuwe reeksen

Godsdienst

Curieus_thumbnail_homepage

Ontdek Curieus

Methode webinars

1B99EBD06D8D4EF5A238358A216B25F3

Ontdek al onze webinars

Economie&Organisatie

lift homepage 330 x 200

Ontdek Lift

Geschiedenis

homepage sapiens 330 x 200

Ontdek Sapiens

Engels B-stroom

Buckle up homepage 330 x 200

Ontdek Buckle Up!

ICT-doelstellingen

thumbnail informaticalessen

Ontdek informaticalessen.be