Secundair onderwijs

Welkom op onze pagina over het secundair onderwijs! 

Diddit wordt 5 jaar en jullie worden gevierd!

Diddit wordt 5 jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Zonder scholen en leerkrachten zouden wij niet bestaan. Daarom besloten wij om net jullie te vieren. Een heel schooljaar lang doen wij 5 acties voor leerkrachten en directies waarbij we jullie verwennen voor het geweldige werk dat jullie leveren. Hou deze pagina goed in de gaten want we lanceren dit feestjaar maar liefst 5 acties!

Werk je met een VAN IN-methode op diddit of Knooppunt?

Goed nieuws! Dan beschik je tot aan de kerstvakantie over alle digitale lesmaterialen van het voorgaande jaar bij de methode. Op diddit wordt de licentie van het voorgaande jaar automatisch geactiveerd voor zowel jezelf als je leerlingen en op Knooppunt vind je in de beschrijving van je lesmateriaal een licentiecode van het voorgaande jaar. Op deze manier ondersteunen wij je tijdens dit uitzonderlijke schooljaar. Je kunt de oefeningen, opdrachten, toetsen of lesmateriaal van het voorgaande jaar gebruiken om te peilen naar de voorkennis van je leerlingen. 

NIEUW: Impuls, leiderschap in onderwijs

Uitgeverij VAN IN is voortaan de trotse uitgever van Impuls, het enige onafhankelijke en netoverschrijdende tijdschrift voor onderwijsleiderschap. De redactie focust op de rol van de schooldirecteur als onderwijskundig leidinggevende, people manager, veranderingsmanager en communicator.

In het eerste nummer van het nieuwe schooljaar vind je onder meer artikels over de fysieke leeromgeving tijdens de flexibele leertijd, de interactieve teamschool en de kwaliteitsdriehoek. Bekijk Impuls nu!

Summer Academy: herbekijk alle webinars

Voor de start van het nieuwe schooljaar organiseerden we onze online Summer Academy met een heel aantal praktische workshops en inspirerende sessies volledig digitaal, via interactieve webinars. Op deze pagina kun je alle webinars herbekijken

Vragen? Contacteer ons!

Heb je een vraag? Neem dan snel contact op met je educatief adviseur. Zij helpen je graag verder.

Tot snel!

Team Secundair Onderwijs
Uitgeverij VAN IN


Diddit 5 jaar

diddit 5 jaar homepagina

Ontdek onze acties

Godsdienst

Curieus_thumbnail_homepage

Ontdek Curieus

Engels B-stroom

Buckle up homepage 330 x 200

Ontdek Buckle Up!

IMPULS tijdschrift

Impuls homepage 330 x 200 V3

Ontdek het tijdschrift

Economie&Organisatie

lift homepage 330 x 200

Ontdek Lift

ICT-doelstellingen

thumbnail informaticalessen

Ontdek informaticalessen.be

Geschiedenis

homepage sapiens 330 x 200

Ontdek Sapiens