TeleScoop

Verruim je blik op de wereld 

Met TeleScoop, een gloednieuwe methode voor aardrijkskunde in de A-stroom, bewandelen we een andere weg. We trekken volop de kaart van de verwondering door te vertrekken vanuit grote vragen of probleemstellingen, recht vanuit de leefwereld van jongeren. De methode leert hen op een specifieke manier naar de wereld te kijken en er verantwoord mee om te gaan.

 

Met een unieke insteek maakt TeleScoop bovendien een multidisciplinaire aanpak van lessen mogelijk. Door veel aandacht te besteden aan de relaties tussen aardrijkskunde, natuurwetenschappen en techniek, draagt TeleScoop bij aan een vakoverstijgend wereldbeeld van de leerling van vandaag.


Bekijk het hele leerwerkboek van TeleScoop 1 Inhoud en doelen van TeleScoop 1 Bekijk het hele leerwerkboek van TeleScoop 2 Inhoud en doelen van TeleScoop 2

 

 

Telescoop 1 en 2De troeven van TeleScoop

 

  • Vertrekt vanuit de verwondering van je leerlingen
  • Geeft houvast aan je leerlingen dankzij een sterke structuur
  • Maakt evaluatie objectief, efficiënt en haalbaar
  • Biedt veel vrijheid en flexibiliteit aan de leerkracht.
  • Maakt een multidisciplinaire aanpak mogelijk.


Hoe werk je met TeleScoop?
diddit_logo_Q_tagline
Diddit, het online leerplatform
Diddit is een motiverend online leerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal.

Meer weten

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur