TeleScoop

Aardrijkskunde voor de A-stroom, doorstroom- & dubbele finaliteit 

TeleScoop is de nieuwe reeks aardrijkskunde voor de A-stroom, doorstroom- en de dubbele finaliteit. De reeks zet sterk in op onderzoekend leren, steeds vanuit grote vragen en probleemstellingen met oog voor de leefwereld van jongeren. In graad 2 bieden we aparte versies aan voor het KathOndVla (TeleScoop) en het GO! (TeleScoop GO!).

In de thema’s van TeleScoop volgen de leerlingen steeds hetzelfde overzichtelijke traject om zich via onderzoekend leren de kennis en vaardigheden stap voor stap eigen te maken. We bieden voldoende ruimte voor verwondering en herkenning, maar aan het einde is er ook aandacht voorzien voor oefeningen op het onlineleerplatform diddit.  

Uniek aan TeleScoop is de spiraalsgewijze aanpak: bepaalde leerstof uit de eerste graad wordt door middel van activerende oefeningen herhaald en uitgebreid of verdiept met de nieuwe elementen van de tweede graad.

Waarom werken met TeleScoop? 

  • Onderzoekend leren staat centraal 
  • Boeiende vragen die aansluiten op de leefwereld van de leerling
  • Optimaliseren van leerrendement met spiraalsgewijze aanpak
  • Sterke structuur en ondersteuning van de leerling 
  • Realiseert de nieuwe eindtermen en leerplandoelen

 

Covers_TeleScoop_overzicht_3


Voor wie is TeleScoop (GO!)?

A-stroom B-stroom aso tso/kso bso
Doorstroomfinaliteit
(D)
Dubbele finaliteit
(D/A)
Arbeidsmarktfinaliteit
(A)
Domeinoverschrijdend
(DO)
Domeingebonden
(DG)

Hou me op de hoogte
 

 

diddit_logo_Q_tagline

Diddit, het onlineleerplatform

Diddit is een motiverend onlineleerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal, waardoor jij zelf kan kiezen hoe je digitaal aan de slag wil gaan: van je eerste digitale stappen, blended learning tot fully digital!

Start je als school met een digitaal project waar leerlingen één op één met een laptop, tablet of Chromebook aan de slag gaan? Neem contact op met onze educatief adviseurs voor een voorstel op maat van je school.

Benieuwd wat diddit allemaal kan?

Ontdek alle modules van diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur