Ontdek de boeken voor chemie van ION GO! en ION GO!-T voor het secundair onderwijs.
ION GO!

Chemie voor het gemeenschapsonderwijs

Naar aanleiding van de herziening van het leerplan tweede graad doet een nieuwe methode chemie zijn intrede: ION GO! en ION GO!-T 3 en 4. Deze reeks biedt leervriendelijke vierkleurenuitgaven aan, met een een duidelijke structuur en een rijkdom aan haalbare onderzoeksopdrachten. 

ION GO!

Voor het derde jaar voorziet de methode 1 boek voor de niet-wetenschappelijke en de wetenschappelijke richtingen. Daarin staan alle leerinhouden uit het 2-uurse leerplan uitgewerkt. De leerstof voor de wetenschappelijke richtingen is goed aangeduid. 

In het vierde jaar is er een leerwerkboek voor de richtingen met 1 uur chemie per week (4.1) en een leerwerkboek voor de richtingen met 2 uur chemie per week (4.2). De methode is ook bruikbaar voor de tso-richtingen Techniek-wetenschappen en Industriële wetenschappen.

Troeven:
  • Toegang tot de methodesite http://iongo.deboeck.com met interessante links
  • Leerwerkboeken bundelen theorie, oefeningen en onderzoeksopdrachten in 1 uitgave
  • Rijkdom aan haalbare onderzoeksopdrachten
  • Met een duidelijke structuur
  • Met praktische handleiding voor de leerkracht

ION GO!-T

ION GO!-T is qua opbouw en vormgeving gebaseerd op ION GO!, maar werd op de juiste manier aangepast aan de noden van de tso/kso-leerling. ION GO!-T komt volledig tegemoet aan het beoogde competentieniveau van de doelgroep.

Deze leermiddelen zijn afgestemd op de leerplannen Sociale en technische wetenschappen, Lichamelijke opvoeding en Sport, Topsport, Plant- dier- en milieutechnieken, Bouw- en houtkunde, Elektriciteit-elektronica, Elektromechanica, Fotografie, Audiovisuele vorming en Beeldende en architecturale vorming.


Bekijk het aanbod
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je educatief adviseur staat klaar voor jou!

Contacteer je educatief adviseur