Taalweb graad 3

Taalweb 5 en 6 zetten de reeks verder naar de derde graad. In het leerwerkboek gaan de leerlingen boeiende taaluitdagingen aan. Via duidelijk afgebakende stappen gaan de leerlingen aan de slag met actuele thema’s en onderwerpen. Ze leren hoe taal een plaats inneemt in hun dagelijks leven. Daarbij staan vaardigheden en communicatief onderwijs centraal. 
Taalweb 5
 • Taaluitdagingen
  Doelgericht en functioneel werken naar een concreet eindresultaat, met een duidelijk zicht op de leerdoelen.
 • Haalbaar én uitdagend
  We reiken op een leuke en verfrissende manier de juiste tools aan, zodat je leerlingen met vertrouwen de taaluitdagingen tot een goed einde brengen.
 • Mediawijsheid
  De leerlingen gaan zelf aan de slag met verschillende digitale media zoals een blog, filmpjes, ... 
 • Actuele thema’s en onderwerpen
  Via duidelijke afgebakende stappen gaan de leerlingen aan de slag met actuele thema’s en onderwerpen. Ze leren hoe taal een plaats inneemt in hun dagelijks leven. Daarbij staan vaardigheden en communicatief onderwijs centraal.
Bekijk het leerwerkboek van Taalweb 5 Bekijk het leerwerkboek van Taalweb 6
 

 

diddit_logo_Q_tagline

Diddit, het onlineleerplatform

Diddit is een motiverend onlineleerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal, waardoor jij zelf kan kiezen hoe je digitaal aan de slag wil gaan: van je eerste digitale stappen, blended learning tot fully digital!

Start je als school met een digitaal project waar leerlingen één op één met een laptop, tablet of Chromebook aan de slag gaan? Neem contact op met onze educatief adviseurs voor een voorstel op maat van je school.

Benieuwd wat diddit allemaal kan?

Ontdek alle modules van diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur