Formule 1

Wiskunde voor de B-stroom en de arbeidsmarktfinaliteit

Met Formule 1 beschik je over prettig gestructureerd materiaal dat is aangepast aan de doelgroep. De korte leerinhouden en actieve opbouw zorgen ervoor dat je leerlingen hun aandacht niet verliezen. We houden het gedoseerd, helder en krachtig.

De methode vertrekt vanuit een sterk didactisch concept met nadruk op differentiatie en remediëring zodat al je leerlingen mee zijn. Met Formule 1 zit geen enkele leerling zomaar te wachten. De regelmatige succeservaringen zorgen ervoor dat ze de moed niet verliezen. Bovendien bieden we heel wat extra materiaal aan om de leerstof herkenbaar en levensecht te maken voor je klas.

Formule 1 is een hybride methode, je beschikt m.a.w. over lesmateriaal op papier én digitaal op diddit. Zo ben je helemaal klaar voor wiskunde in de B-stroom en de arbeidsmarktfinaliteit!

Bekijk een overzicht van het beschikbare lesmateriaal >

Formule 1 - B-stroom

formule-1-graad-1_1000px

Meer weten

Formule 1 - Arbeidsmarktfinaliteit

formule-1-graad-2_1000px

Meer weten

 

 

diddit_logo_Q_tagline

Diddit, het onlineleerplatform

Diddit is een motiverend onlineleerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal, waardoor jij zelf kan kiezen hoe je digitaal aan de slag wil gaan: van je eerste digitale stappen, blended learning tot fully digital!

Start je als school met een digitaal project waar leerlingen één op één met een laptop, tablet of Chromebook aan de slag gaan? Neem contact op met onze educatief adviseurs voor een voorstel op maat van je school.

Benieuwd wat diddit allemaal kan?

Ontdek alle modules van diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur