cover_Formule1
Formule 1

Wiskunde voor de eerste graad van de B-stroom

Jongeren die het jammer vinden dat de les wiskunde voorbij is? Het kan! Met Formule 1, de methode wiskunde voor de eerste graad van de B-stroom.

Met Formule 1 leggen je leerlingen een parcours op maat af, dat gegarandeerd eindigt in een ereronde voor ieder van hen. Een sterk didactisch concept met nadruk op differentiatie en remediëring zorgt voor een succeservaring én meer lesplezier. Dankzij de levensechte introductiefilmpjes en de prettige structuur met sprekende rubrieken wordt wiskunde leren ronduit leuk. 

  • Sterk didactisch concept met nadruk op differentiatie en remediëring
  • Meer succeservaringen én lesplezier door levensechte introductiefilmpjes en prettige structuur
  • Dankzij het digitale leerplatform diddit worden leerling en leerkracht optimaal ondersteund

Onderwijshervorming 2019

Volgend schooljaar gaan de nieuwe leerplannen van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen van start voor het vak wiskunde. Jij kunt als leerkracht in de B-stroom blijven rekenen op Formule 1. 

Formule 1 staat reeds bekend als methode op maat van de B-stroom. In september 2019 kun je dankzij een herwerking nog steeds aan de slag met deze reeks. Bovendien besteden we extra aandacht aan context, wiskundige taligheid en beperking van cijferen. Zo kun je helemaal conform de nieuwe leerplannen lesgeven. 

Uiteraard blijven succeservaringen voor elke leerling centraal staan bij de herwerking. 
Wij kijken graag samen met jou uit naar september 2019.

Bekijk voorbeeldpagina's en inhoudsopgaves

Bekijk het aanbod

diddit_logo_Q_tagline
Ontdek alle troeven van Formule 1
Diddit, het online leerplatform
Goed om te weten: vanaf schooljaar 2015-2016 zijn u en uw leerlingen optimaal digitaal omringd dankzij diddit. Diddit is een motiverend online leerplatform dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in uw lesmateriaal.

Ontdek alles over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je vertegenwoordiger staat klaar voor jou!

Contacteer je vertegenwoordiger