Formule 1 - Arbeidsmarktfinaliteit (graad 2)

Wiskunde voor de arbeidsmarktfinaliteit

Wiskunde vormt een uitdaging voor veel leerlingen. Dat geldt zeker voor leerlingen van beroepsrichtingen. Wij willen leerkrachten helpen bij het aangaan van die uitdaging. Daarom stellen we in het voorjaar van 2021 met veel plezier de nieuwe Formule 1 voor jaar 3 in de arbeidsmarktfinaliteit voor. In 2022 zullen we nieuw materiaal voor jaar 4 brengen.

We tonen je met veel trots een volledig inkijkexemplaar van het nieuwe leerwerkboekOnder het inkijkexemplaar vind je een video waarin uitgever Bart je meer vertelt over het nieuwe lesmateriaal.

formule-1-graad-2_1000px
Bekijk een volledig inkijkexemplaar van Formule 1 - 3
Uitgever Bart vertelt je meer over Formule 1
Hou me op de hoogte
 

 

diddit_logo_Q_tagline

Diddit, het onlineleerplatform

Diddit is een motiverend onlineleerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal, waardoor jij zelf kan kiezen hoe je digitaal aan de slag wil gaan: van je eerste digitale stappen, blended learning tot fully digital!

Start je als school met een digitaal project waar leerlingen één op één met een laptop, tablet of Chromebook aan de slag gaan? Neem contact op met onze educatief adviseurs voor een voorstel op maat van je school.

Benieuwd wat diddit allemaal kan?

Ontdek alle modules van diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur