cover_OptimaalGO1
Bekijk het aanbod
Optimaal GO!

Wiskunde voor de eerste graad van de A-stroom (GO!)

Optimaal is een uitdagende en haalbare reeks wiskunde voor de A-stroom, volledig afgestemd op de leerplandoelen van het gemeenschapsonderwijs (GO!). De leerlingen volgen in een uniek didactisch concept een traject op maat. De praktische toepassingen, zoals de visualisaties aan de hand van Clics, zorgen voor de nodige dosis fun.

  • Specifiek opgesteld voor het GO!
  • Geïntegreerde tempo- en niveaudifferentiatie met individuele leertrajecten
  • Ruim aanbod herwerkte oefeningen, zowel in folio als digitaal.
  • Ondersteuning met diddit (adaptieve oefeningen)
  • Aandacht voor abstraherend denken

Onderwijshervorming 2019

Volgend schooljaar gaan de nieuwe leerplannen van het Gemeenschapsonderwijs van start voor het vak wiskunde. Jij kunt als leerkracht in de A-stroom blijven rekenen op Optimaal GO!. In september 2019 kun je nog steeds aan de slag met de vertrouwde structuur en werkwijze van de leerwerkboeken van Optimaal GO!.

Waar nodig zullen we in 2019 op diddit extra inhouden voorzien, zodat je helemaal conform de nieuwe leerplannen kan lesgeven. Vanaf 2020 kun je starten met herwerkte leerwerkboeken.

Bekijk het filmpje over Optimaal GO!

Hoe werk je met Optimaal GO! ? Inhoudstafels en voorbeeldpagina's

diddit_logo_Q_tagline
Diddit, het online leerplatform
Goed om te weten: vanaf nu zijn jij en je leerlingen digitaal omringd dankzij diddit. Diddit is een motiverend online leerplatform dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in uw lesmateriaal.

Ontdek alles over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang
Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer info over deze reeks of wens je een presentatie op je school? Je vertegenwoordiger staat klaar voor jou!

Contacteer je vertegenwoordiger