Infosessie Lift D & D/A

Ontdek hoe we Lift, onze allesomvattende methode voor alle economische vakken in alle finaliteiten, vernieuwen n.a.v. de nieuwe minimumdoelen in de tweede en derde graad D & D/A.

Bekijk proefmateriaal voor Lift 6 D en D/A Lees meer over Lift D en D/A

Infosessie Lift A

Ontdek hoe we Lift, onze allesomvattende methode voor alle economische vakken in alle finaliteiten, zullen vernieuwen in de arbeidsmarktfinaliteit .

Bekijk proefmateriaal voor Lift 6 A Lees meer over Lift A

diddit & iDiddit, de onlineplatformen bij Lift

Lift is een methode die jou toelaat om digitaal en hybride leren te implementeren in je klassen. We zetten de stap naar een geïntegreerde methode waarbij papier en digitaal naast elkaar staan. Je kunt nog steeds aan de slag op papier met de leerschriften of leerboeken. Daarnaast hebben we weloverwogen keuzes gemaakt om bepaalde onderdelen (ook of exclusief) digitaal aan te bieden. Zo heb jij als leerkracht de keuze hoe digitaal je aan de slag wil en met welke onderdelen van de les je digitaal wil werken.

 

In de 3de graad zal je voor de uitgaven van Lift D en D/A alle functionaliteiten kunnen inzetten van het nieuwe onlineleerplatform iDiddit. Lift A zal beschikbaar zijn via het gekende onlineleerplatform diddit.

Lees meer over iDiddit Lees meer over diddit

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!