Presentaties economie

Bekijk alle presentatie van Lift

Presentatie Lift D

Hier vind je een uitgebreide presentatie over Lift in jaar 5, voor de doorstroomfinaliteit.

 

Het didactisch concept van Lift zorgt ook voor een stevige voorbereiding op hoger, economisch onderwijs:  met langere leerteksten, verschillende pittige oefeningen, een wiskundige benadering van onderwerpen…

Bekijk het proefmateriaal Lees meer over Lift D

Presentatie Lift D/A

Hier vind je een uitgebreide presentatie over Lift jaar 5, voor de dubbele finaliteit.

 

Met Lift zetten we extra in op het aanleren van digitale vaardigheden.  In de derde graad werken we voor het gedeelte boekhouden samen met Exact, een grote speler op de markt van boekhoudprogramma’s.

Bekijk het proefmateriaal Lees meer over Lift D/A

Presentatie Lift A

Hier vind je een uitgebreide presentatie over Lift in jaar 5, voor de arbeidsmarktfinaliteit.

 

We vinden het enorm belangrijk dat de leerinhouden worden aangebracht aan de hand van concrete en herkenbare voorbeelden uit de bedrijfswereld. Daarom werken we in de derde graad samen met Odette Lunettes, een Belgisch brillenmerk uit Antwerpen.

Bekijk het proefmateriaal Lees meer over Lift A

diddit & iDiddit, de onlineplatformen bij Lift

Lift is een methode die jou toelaat om digitaal en hybride leren te implementeren in je klassen. We zetten de stap naar een geïntegreerde methode waarbij papier en digitaal naast elkaar staan. Je kunt nog steeds aan de slag op papier met de leerschriften of leerboeken. Daarnaast hebben we weloverwogen keuzes gemaakt om bepaalde onderdelen (ook of exclusief) digitaal aan te bieden. Zo heb jij als leerkracht de keuze hoe digitaal je aan de slag wil en met welke onderdelen van de les je digitaal wil werken.

 

In de 3de graad zal je voor de uitgaven van Lift D en D/A alle functionaliteiten kunnen inzetten van het nieuwe onlineleerplatform iDiddit. Lift A zal beschikbaar zijn via het gekende onlineleerplatform diddit.

Lees meer over iDiddit Lees meer over diddit

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!