Bedankt dat je erbij was!

Onze infosessies zitten er weeral op. We stelden onze nieuwe en vernieuwde methodes voor het 5e jaar voor en hopen dat we jullie konden informeren en inspireren. Jullie talrijke aanwezigheid deed ons veel plezier!

 

Voor wie nog even wil nagenieten is er alvast onze aftermovie.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze methodes? Vul je gegevens in via de knop hieronder en we houden je regelmatig op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen.

Herbekijk de presentaties

Tijdens onze infosessies namen we je mee in alle nieuwigheden, zowel op vlak van methodes als ons vernieuwde onlineleerplatform iDiddit.

 

Kon je niet aanwezig zijn of wil je alle info over een bepaalde methode nog eens op een rijtje zien? (Her)bekijk dan de presentaties, die handig gegroepeerd zijn per vak!

Heel interessant, echt een meerwaarde. Duidelijke voorbeelden, bevlogen spreker!

Leerkracht geschiedenis over de Atlas

Ik was op de infobeurs in Gent rond iDiddit en de voorstelling van Traject. Ik moet zeggen dat ik zwaar onder de indruk ben en het helemaal zie zitten. Alvast een hele grote proficiat aan het voltallige team om zoiets te verwezenlijken!

Leerkracht Nederlands over Traject Nederlands

Ik vind het een zeer waardevolle en hoopgevende methode. Wiskunde in de A-finaliteit is een uitdaging maar deze methode geeft me het volle vertrouwen dat het haalbaar is.

Leerkracht wiskunde over Formule 1

Heel creatief en nauwkeurig afgewerkt op het niveau van de leerlingen. Zo dankbaar voor iedereen die ervoor gezorgd heeft dat zo'n mooi boek op de markt is.

Leerkracht islamitische godsdienst over Sīra

Dit is een game changer voor mij. De vrijheid en autonomie die dit platform biedt maakt het mogelijk om eigen materiaal en een eigen lesopbouw te combineren met kant-en-klaar materiaal van de uitgeverij.

Leerkracht talen over iDiddit

U hoeft me niet te overtuigen van de kwaliteit van uw atlas: ik gebruik hem reeds 42 jaar, zowel in de lessen geschiedenis als in die van Latijn. Ik bezit nog alle vorige edities. Er is geen waardevoller historische atlas dan die van uw uitgeverij!

Leerkracht geschiedenis over de Atlas

Hoog niveau zoals we gewoon waren met BIOgenie en een enorme stap vooruit qua hybride leren.

Leerkracht biologie over GENIE Biologie

Duidelijke uitleg over de indeling en werking van het leerwerkboek, vanaf de ontdekplaat tot aan de beeldwoordenbank.

Leerkracht economie over Lift

In het verleden werkten we al met uitgaves van VAN IN waarover we telkens tevreden waren. De infosessie over Traject Nederlands bevestigt dat gevoel. De methode lijkt erg flexibel te zijn voor leraren en combineert digitalisering met frisse teksten.

Leerkracht Nederlands over Traject Nederlands

Erg aangenaam verrast door deze sessie. Er werd heel veel toegelicht, zoals de methode zelf en de koppeling met iDiddit. De spreker was ook erg goed op de hoogte van alles, en gaf duidelijke tips over het hoe en waarom van deze methode.

Leerkracht wiskunde over Formule 1

Infosessies secundair onderwijs - goodiebag

iDiddit, het vernieuwde onlineleerplatform voor het secundair onderwijs

Met iDiddit heb je de ideale tool in handen om het ‘hybride lesgeven’ op jouw manier in te vullen. Van voorbereidingen en lesgeven tot evalueren en coachen, jij bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak  je leerlingen in iDiddit werken. Je kunt onze methodes volledig naar je hand zetten: verschuif hoofdstukken in functie van je agenda en jaarplan, voeg eigen leerinhouden toe en pas aan wat jij nodig acht.

 

Dankzij de vele oefeningen, opdrachten en toetsen met automatische verbetering ontdek je in een handig overzicht wie waar en wanneer bijsturing nodig heeft.

Meer over iDiddit

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!