Presentaties Frans

Ontdek de presentaties van C'est parti, C'est gagné, C'est lancé en On y va !

Presentatie C'est parti

Hier vind je een uitgebreide presentatie over C’est parti in jaar 5, voor de doorstroomfinaliteit (domeinoverschrijdend).

 

C’est parti biedt een sterke basis aan lesmateriaal, oefeningen en vaardigheidsopdrachten. We reiken op een frisse manier de nodige tools aan om de Franse taal samen met jouw leerlingen tot leven te brengen.

Bekijk het proefmateriaal Lees meer over C’est parti

Presentatie C'est lancé

Hier vind je een uitgebreide presentatie over C’est lancé in jaar 5, voor de doorstroomfinaliteit (domeingebonden).

 

Via actuele bronteksten gaat de leerling aan de slag en verzamelt hij meerdere bouwstenen om op zelfstandige basis de  communicatieve opdrachten te volbrengen.

Bekijk het proefmateriaal Lees meer over C’est lancé

Presentatie C'est gagné

Hier vind je een uitgebreide presentatie over C’est gagné in jaar 5, voor de dubbele finaliteit.

 

Met teksten die stimuleren, thema’s op maat van de leerlingen en activerende werkvormen breng je de Franse taal tot leven. Dúrven communiceren in het Frans, daar draait het om bij C’est gagné.

Bekijk het proefmateriaal Lees meer over C’est gagné

Presentatie On y va !

Hier vind je een uitgebreide presentatie over On y va ! in jaar 3, voor de arbeidsmarktfinaliteit.

 

On y va ! zet in op differentiatie en vertrekt vanuit de leefwereld van de leerling. Met een uitgebalanceerd aanbod aan bouwstenen en werkvormen, vergroten we de spreekdurf van je klassen.

Bekijk het proefmateriaal Lees meer over On y va !

diddit, het onlineleerplatform voor het vak Frans

C’est parti, C’est lancé, C’est gagné en On y va ! zijn methodes die het toelaten om digitaal en hybride leren te implementeren in je klassen. We zetten de stap naar geïntegreerde methodes waarbij papier en digitaal naast elkaar staan.

 

Je kunt nog steeds aan de slag op papier met de leerwerkboeken. Daarnaast hebben we weloverwogen keuzes gemaakt om bepaalde onderdelen (ook of exclusief) op het digitaal leerplatform diddit aan te bieden. Zo heb jij als leerkracht de keuze hoe digitaal je aan de slag wil en met welke onderdelen van de les je digitaal wil werken.

Lees meer over iDiddit

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!