Presentaties Nederlands

Ontdek de presentaties van jaar 5 van Taalweb en Traject Nederlands

Presentatie Traject Nederlands

Hier vind je een uitgebreide presentatie over Traject Nederlands in jaar 5, voor de doorstroom- en dubbele finaliteit.

 

Dankzij een uitgebreid aanbod aan bronmateriaal en opdrachten maakt Traject Nederlands differentiatie écht haalbaar in je klas. Je kiest bovendien voor een duidelijke leerlijn: dankzij toenemende integratie en complexiteit worden je leerlingen gaandeweg vaardig in en met de Nederlandse taal.

Bekijk Traject Nederlands 5 XL (proefversie) Bekijk Traject Nederlands 5 D/A (proefversie) Bekijk de Trajectwijzer (proefversie) Lees meer over Traject Nederlands

Presentatie Taalweb

Hier vind je een uitgebreide presentatie over Taalweb in jaar 5, voor de arbeidsmarktfinaliteit.

 

In de vernieuwde editie van Taalweb besteden de auteurs extra aandacht aan taalinzicht, woordenschat en differentiatie. We voorzien ook handige verwijzingen naar het vademecum doorheen het leerwerkboek en nieuwe toetsitems op het onlineleerplatform.

Bekijk het proefmateriaal Lees meer over Taalweb

iDiddit, het vernieuwde onlineleerplatform bij jaar 5 van Traject Nederlands en Taalweb

Met iDiddit heb je de ideale tool in handen om het ‘hybride lesgeven’ op jouw manier in te vullen. Van voorbereidingen en lesgeven tot evalueren en coachen, jij bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak  je leerlingen in iDiddit werken. Je kunt onze methodes volledig naar je hand zetten: verschuif hoofdstukken in functie van je agenda en jaarplan, voeg eigen leerinhouden toe en pas aan wat jij nodig acht.

 

Dankzij de vele oefeningen, opdrachten en toetsen met automatische verbetering ontdek je in een handig overzicht wie waar en wanneer bijsturing nodig heeft.

Lees meer over iDiddit

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!