Hoe gebruik ik het kladblad in mijn bordboek?

Belangrijk

Je kunt het bordboek vervangen door een volledig leeg kladblad. Met het schrijfmateriaal van het VAN IN-wiel kun je schrijven, tekenen en markeren.

1 Open het menu door op het icoontje te klikken aan de linker- of rechterkant van het scherm.

2 Kies "Hulpmiddelen" en selecteer de knop "Kladblad".

Er verschijnt een leeg wit werkblad dat het bordboek tijdelijk vervangt.

3 Wil je graag lijntjes of ruitjes op je werkblad? Klik midden onderaan het scherm op het icoontje met de verschillende blaadjes.

Er verschijnt een keuzemenu met de verschillende mogelijkheden:

1. gewone schrijflijnen
  2. kleine ruitjes
  3. millimeterpapier
  4. grote ruitjes
  5. schrijflijnen
  6. ruitjespapier met X en Y as
  7. tabel met MAB materiaal

4 Wil je graag het lege werkblad een kleurtje geven? Klik midden onderaan het scherm op het icoontje met het emmertje.

5 Kies de gewenste achtergrondkleur.

6 Sluit het kladblad met een klik op X rechts bovenin het venster.