Impuls. Leiderschap in onderwijs

Impuls. Leiderschap in onderwijs is het enige tijdschrift in Vlaanderen dat de onderwijsactualiteit volgt vanuit het oogpunt van onderwijsleiderschap. Impuls verdiept je onderwijsvisie en plaatst ze in een ruimer kader. Het houdt je kennis up-to-date door het signaleren van trends in het secundair onderwijs, vestigt je aandacht op nieuwe publicaties en evenementen en levert kanttekeningen bij onderwijsdebatten.

De Impuls-redactie werkt vanaf jaargang 2020-2021 samen met Uitgeverij VAN IN. Samen trekken we een nieuwe kaart, met de klemtoon op innovatietrajecten en veranderingsprocessen. Ook leggen we de focus op de rol van de schooldirecteur als onderwijskundig leidinggevende, people manager, veranderingsmanager en communicator.

Je team kunnen begeesteren en engageren, daar draait het vandaag om. Impuls wil een professionele en kritische ‘vriend’ zijn en zinvolle ondersteuning aan leidinggevenden bieden.

Doorblader het eerste nummer

Impuls cover

Bestel nu je abonnement voor het schooljaar 2020-2021

  • Je krijgt vier keer per jaar het tijdschrift in de bus (driemaandelijks). De nummers verschijnen in oktober, december, maart en juni.
  • Rubrieken als ‘Nieuws uit de onderzoekswereld’, ‘Schoolleider aan het woord’, ‘Scholen in verandering’ en ‘Vragen aan professionals houden je scherp’.
  • Onafhankelijk, netoverstijgend tijdschrift

Bestellen is mogelijk t.e.m. 18 december. Je kunt kiezen uit:

  • Individueel abonnement (€ 45)
    4 nummers per jaargang, 1 exemplaar per nummer
  • Groepsabonnement (€ 135)
    4 nummers per jaargang, 4 exemplaren per nummer
De btw is inbegrepen in de vermelde prijs. Graag verwijzen we naar ons privacybeleid. Bij het intekenen op Impuls ga je akkoord met dit beleid. Je ontvangt na je bestelling een e-mail met meer informatie over de facturatie.

Vragen? Contacteer onze klantendienst

Met vragen kun je steeds terecht bij onze klantendienst.