Presentatie Kunstbeschouwing, Filosofie, Inleiding tot filosofie, Sociologie & Psychologie

Ontdek de presentatie van jaar 5 van Agora

Presentatie Agora

Hier vind je een uitgebreide presentatie over Agora in jaar 5, voor de doorstroomfinaliteit.

 

Agora leert je leerlingen denken in een filosofisch referentiekader, maar ook oplossingen bedenken voor filosofische problemen van vandaag. Daarnaast speelt Agora perfect in op die vernieuwing, en laat je leerlingen zowel thematisch als chronologisch kennismaken met kunstbeschouwing. Agora bedient ook het vak Sociologie & Psychologie (of Gedrags- en Sociale wetenschappen in het GO!) met relevante inhouden die aansluiten bij hun leefwereld, die de belangstelling van je leerlingen wekken.

Bekijk het proefmateriaal Kunstbeschouwing Bekijk het proefmateriaal Uitgebreide Filosofie

Lees meer over Agora

iDiddit, het vernieuwde onlineleerplatform bij jaar 5 van Agora

Met iDiddit heb je de ideale tool in handen om het ‘hybride lesgeven’ op jouw manier in te vullen. Van voorbereidingen en lesgeven tot evalueren en coachen, jij bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak  je leerlingen in iDiddit werken. Je kunt onze methodes volledig naar je hand zetten: verschuif hoofdstukken in functie van je agenda en jaarplan, voeg eigen leerinhouden toe en pas aan wat jij nodig acht.

 

Dankzij de vele oefeningen, opdrachten en toetsen met automatische verbetering ontdek je in een handig overzicht wie waar en wanneer bijsturing nodig heeft.

Lees meer over iDiddit

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!