Infosessie GENIE+

Vanaf volgend schooljaar kun je aan de slag met GENIE+, de opvolger van BIOgenie+ voor natuurwetenschappen in de A-stroom.

 

Heb je de infosessies in maart gemist en ben je toch benieuwd naar GENIE+? Geen paniek: uitgever Tess neemt je met plezier nog eens mee door de presentatie.

Bekijk proefmateriaal voor GENIE+ 1 Lees meer over GENIE+

Infosessie GENIE Natuurwetenschappen

Hier vind je de infosessie over ons nieuw aanbod in de tweede en derde graad doorstroomfinaliteit.

 

We leggen met GENIE Natuurwetenschappen linken tussen de verschillende deelwetenschappen en bouwen zorgvuldig een gestructureerde leerlijn uit, waarbij de leerlingen actief en zelfstandig worden betrokken. We koesteren elementen zoals een groot aanbod oefeningen, boeiende onderzoeken en een geïntegreerde STEM-didactiek.

Wat is nieuw in 2024?

  • GENIE Natuurwetenschappen 3
  • GENIE Natuurwetenschappen 5 & 6 – Leerpakket 3 (leerboek)
  • GENIE Natuurwetenschappen 5 & 6 – Leerpakket 3 (leerschrift)
Bekijk proefmateriaal voor jaar 3 en 5&6 Lees meer over GENIE Natuurwetenschappen

iDiddit, het vernieuwde onlineleerplatform voor het secundair onderwijs

Met iDiddit heb je de ideale tool in handen om het ‘hybride lesgeven’ op jouw manier in te vullen. Van voorbereidingen en lesgeven tot evalueren en coachen, jij bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak  je leerlingen in iDiddit werken. Je kunt onze methodes volledig naar je hand zetten: verschuif hoofdstukken in functie van je agenda en jaarplan, voeg eigen leerinhouden toe en pas aan wat jij nodig acht.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van dit platform? Bekijk dan zeker de uitgebreide demo van iDiddit, zoals we dat voorstelden tijdens de infosessies!

Bekijk de demo Lees meer over iDiddit

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!