Infosessie Pienter

Voor wiskunde kun je aan de slag met de vernieuwde versie van Pienter 1 (A-stroom), Pienter 3 en Pienter 4 (D & D/A) vanaf september 2024. Bovendien wordt Pienter 1 geïntegreerd in het nieuw onlineleerplatform iDiddit.

 

Heb je onze infosessies in maart gemist en ben je toch benieuwd naar de vernieuwing van Pienter in de 1e & 2e graad? Geen paniek: uitgever Thierry neemt je met plezier nog eens mee door de presentatie.

Bekijk proefmateriaal voor jaar 1, 3 en 4 Lees meer over Pienter

Infosessie Formule 1

Vanaf september 2024 kan je aan de slag met de vernieuwde versie van Formule 1 voor wiskunde in het eerste jaar B-stroom. Daarnaast vernieuwen we ook onze leerwerkboeken voor het derde en vierde jaar (A-finaliteit) en verhuizen ze van diddit naar iDiddit.

Bekijk proefmateriaal voor jaar 1, 3 en 4 Lees meer over Formule 1

iDiddit, het vernieuwde onlineleerplatform voor het secundair onderwijs

Met iDiddit heb je de ideale tool in handen om het ‘hybride lesgeven’ op jouw manier in te vullen. Van voorbereidingen en lesgeven tot evalueren en coachen, jij bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak  je leerlingen in iDiddit werken. Je kunt onze methodes volledig naar je hand zetten: verschuif hoofdstukken in functie van je agenda en jaarplan, voeg eigen leerinhouden toe en pas aan wat jij nodig acht.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van dit platform? Bekijk dan zeker de uitgebreide demo van iDiddit, zoals we dat voorstelden tijdens de infosessies!

Bekijk de demo lees meer over iDiddit

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!