Infosessie TeleScoop

In 2024 brengen we een vernieuwde versie van TeleScoop 1 voor het vak aardrijkskunde. We passen het leerwerkboek helemaal aan op maat van de minimumdoelen en schaven het didactisch concept in de eerste graad wat bij, met meer aandacht voor structuur, video’s, beeldmateriaal en ondersteuning voor leren leren en leren noteren. We integreren TeleScoop 1 bovendien ook in het nieuwe onlineleerplatform iDiddit. Zo kan je aan de slag met een gezonde mix tussen papier en digitaal.

Bekijk proefmateriaal voor jaar 1 Lees meer over TeleScoop in de A-stroom

Infosessie de boeck atlas

In 2021 hebben we de ‘de boeck atlas’ volledig herbekeken en vernieuwd. Heel wat kaarten werden geactualiseerd met de laatste gegevens. Daarnaast breidden we de atlas uit met kaarten op verschillende ruimtelijke schaalniveaus.

 

Vanaf 2024 verhuist de ‘de boeck atlas’ naar ons nieuw onlineleerplatform iDiddit. Daarmee behoud je al de voordelen van diddit, het huidige platform, maar zet je je lessen nog meer naar je eigen hand.

Bekijk de boeck atlas Lees meer over de boeck atlas

iDiddit, het vernieuwde onlineleerplatform bij het vak aardrijkskunde

Met iDiddit heb je de ideale tool in handen om het ‘hybride lesgeven’ op jouw manier in te vullen. Van voorbereidingen en lesgeven tot evalueren en coachen, jij bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak  je leerlingen in iDiddit werken. Je kunt onze methodes volledig naar je hand zetten: verschuif hoofdstukken in functie van je agenda en jaarplan, voeg eigen leerinhouden toe en pas aan wat jij nodig acht.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van dit platform? Bekijk dan zeker de uitgebreide demo van iDiddit, zoals we dat voorstelden tijdens de infosessies!

Bekijk de demo Lees meer over iDiddit

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!